Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας: Αλλαγή δρομολογίων λογω μέτρων

Ανακοίνωση


Το ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε., στο πλαίσιο των μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Πέλλας λόγω κοροναϊού,  τροποποιεί τα δρομολόγια (Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία και Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα) με ισχύ από τις 4 Νοεμβρίου και θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση δρομολογίων στην ιστοσελίδα www.ktelpellas.gr

Ωστόσο τα δρομολόγια που εξυπηρετούν την μεταφορά μαθητών εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι νεοτέρας.


Παρακαλούνται, οι επιβάτες να επικοινωνούν στο e-mail ktelpellas@yahoo.gr προκειμένου να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας, για τροποποίηση ωρών δρομολογίων προς εξυπηρέτησής σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365