Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 10/11 Κριός

μβρίου. Σε προτεραιότητα μπαίνει η βελτίωση και ενίσχυση των δεσμών, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μπορεί να απομακρυνθήκατε κάπως, κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή από 13 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου.
Αλλά τώρα ίσως αποφασίσετε να περάσετε μια σχέση στο επόμενο στάδιο, είτε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με έναν στενό συνεργάτη. Και αν είστε ρεαλιστές, θα παραδεχθείτε ότι κάποιες επαφές πρέπει να απομακρυνθούν πλέον από τη ζωή σας και να μπουν καινούργιες!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάποια θέματα επικοινωνίας σας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό… Είναι καιρός να τα επιλύσετε, αξιοποιώντας τη διαμονή του εκφραστικού Ερμή στη ζώνη σας των σχέσεων τις επόμενες τρεις εβδομάδες!
Θα βοηθήσει να εξομαλύνετε το κλίμα με τους δικούς σας ανθρώπους, όπου φορτίστηκε κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε. Αν παραμερίσετε συνειδητά το παροιμιώδες πείσμα σας, θα δείτε την άλλη πλευρά να ανοίγεται και να σας σέβεται περισσότερο.
Δώστε σημασία και στις πλατωνικές σχέσεις σας, για να ισορροπήσετε την αρχή του δούναι και λαβείν!

ζώδια σήμερα 10/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η ακαταστασία γύρω σας απαιτεί πλέον οργάνωση και σύστημα! Πάψτε να ψάχνετε συνεχώς τα κλειδιά ή τα χαρτιά σας, με τη βοήθεια του ευέλικτου Ερμή που σας κυβερνά. Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου θα διαμένει στον τομέα σας της ευημερία και της διαχείρισης, για να γίνετε αποτελεσματικοί σε αυτή την αποστολή εκκαθάρισης. Φτιάξτε εκ νέου το πρόγραμμά σας, που ίσως αναστατώθηκε κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε. Ανοιχτείτε σε αλλαγές, υιοθετήστε μια δομημένη ρουτίνα στην καθημερινότητά σας: Η εξάσκησή σας, το καθάρισμα του σπιτιού και τα ψώνια θα σας προσφέρουν μια σταθερότητα που θα απολαμβάνετε! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κάμερα, φώτα, δράση! Αγαπητοί Καρκίνοι, η επιστροφή του φλύαρου Ερμή στον Σκορπιό και τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας θα σας βγάλει από το καβούκι σας. Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου θα απολαμβάνετε να είστε στο επίκεντρο, ακόμα κι αν συνήθως δεν το αποζητάτε. Εκφράστε τις απόψεις σας και φροντίστε να συνοδεύει το όνομά σας τις πιο εξαίρετες ιδέες. Ολοκληρώσατε κάτι για το οποίο είστε περήφανοι, κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε; Φροντίστε να το γνωστοποιήσετε, γιατί μπορεί να σας αποφέρει σημαντικές προτάσεις για το μέλλον!

ζώδια σήμερα 10/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το συναίσθημα σας καλεί! Ο Ερμής επιστρέφει στον Σκορπιό και τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, όπου θα μείνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Βουτήξτε βαθιά στα αισθήματα, θέστε ως προτεραιότητα να προσεγγίσετε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Ίσως βιώσατε κάποιες εντάσεις κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε. Αλλά πλέον η συντροφιά τους θα σας χαλαρώνει και θα τονώνει τη διάθεσή σας. Παράλληλα, μεταμορφώστε το σπίτι σας σε φωλιά θαλπωρής, αφήνοντας για λίγο την απρόσωπη κοινωνικότητα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ώρα για συμπράξεις, αγαπητοί Παρθένοι! Ο εύγλωττος Ερμής που σας κυβερνά, επιστρέφει στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και της συνεργασίας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Εξομαλύνετε κάθε φορτισμένη ατμόσφαιρα, που μπορεί να προέκυψε κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε. Δικτυωθείτε περισσότερο για να αναδείξετε τα μοναδικά ταλέντα σας. Κάθε σύμπραξη θα βοηθήσει να προωθήσετε σχέδια που ίσως είχαν βαλτώσει, με πολλά κέρδη για όλες τις πλευρές. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική και για να αναβαθμίσετε το μεταφορικό σας μέσο!

ζώδια σήμερα 10/11 Ζυγός

Θωρακίστε τα οικονομικά θεμέλιά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής επιστρέφει στον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Είναι η ιδανική περίοδος να βάλετε τάξη στα χρήματά σας, αν ξεφύγατε κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε. Ακόμα κι αν δεν συνηθίζετε να αποταμιεύετε για μια δύσκολη στιγμή, αρκεί να δείτε τα νούμερα με πιο θετική προοπτική: Σκεφτείτε ευχάριστες εμπειρίες που θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας στο μέλλον!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν θα καταφέρετε να κινηθείτε αθέατοι όπως σας αρέσει… Μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, ο εκφραστικός Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας και σας αναγκάζει να βγείτε σε κοινή θέα! Όσα επεξεργαστήκατε κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή που προηγήθηκε, είναι καιρός να το γνωστοποιήσετε. Αν κάποιος φιλικός κύκλος δεν σας φαντάζει πλέον ελκυστικός, μην πιεστείτε να επανενταχθείτε από υποχρέωση… Αναζητήστε ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κάντε χώρο στη ζωή σας για άτομα που θα σας απογειώσουν!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, διώξτε από γύρω σας κάθε τοξική σχέση! Ο κοινωνικός Ερμής επιστρέφει στον τομέα σας της ίασης μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Τώρα που θα απαγκιστρωθείτε από κάθε ενεργειακό βαμπίρ, κάντε έναν ενδελεχή εσωτερικό διάλογο. Αρχίστε να αντικαθιστάτε τις επικριτικές σκέψεις για τον εαυτό σας, με αγάπη και παραδοχή των ταλέντων σας. Σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν σε κάτι ή δεν μπορούν να επουλωθούν, πρέπει να διακοπούν πλέον. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές ή στήριξη από ειδικούς ή μέντορες, για αυτή τη θεραπευτική διαδικασία της προσωπικής σας ανάτασης!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η δύναμη είναι στα νούμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο επικοινωνιακός Ερμής επιστρέφει στον 11ο Οίκο σας των ομάδων και της τεχνολογίας, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους ομοϊδεάτες, μέσα από κοινωνικές δράσεις ή τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης. Ίσως αυτές οι σχέσεις σας να πλήγηκαν, στη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του Ερμή που προηγήθηκε. Να είστε σε ετοιμότητα για κάθε συνεργατικό εγχείρημα, μέσα από το οποίο θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ανάψτε τις μηχανές σας στο φουλ! Ο εκφραστικός Ερμής επιστρέφει στη ζώνη σας της καριέρας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Μετά την πίεση της ανάδρομης φάσης του που προηγήθηκε, τώρα θα μαγνητίζει η αποφασιστικότητά σας να προοδεύσετε. Οι στρατηγικές συμμαχίες και δικτυώσεις θα φροντίσουν να ανελιχθείτε ηγετικά… Γι’ αυτό παραστείτε σε κάθε διαδικτυακή κίνηση που θα σας φέρει σε επαφή με άτομα ισχύος. Μελετήστε τις καινοτόμες ιδέες σας, ίσως ένα χόμπι μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρο εγχείρημα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Διευρύνετε τα δίκτυά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ορμητικός Ερμής θα διαμένει στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας, βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσής σας. Προσεγγίστε ανθρώπους με διαφορετική οπτική και πορεία στη ζωή, αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ταξιδέψετε – τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Η έξοδος από την απραξία θα κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας για δουλειά. Φροντίστε να ικανοποιήσετε και το μυαλό σας, που διψά για δημιουργικές δραστηριότητες και γνώση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365