Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Καλπάζει ο Covid-19 στην Π.Ε. Πέλλας - 122 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

122 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο


Συνεχίσει να καλπάζει ο Covid-19 στην Π.Ε. Πέλλας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου στην Π.Ε. Πέλλας το τελευταίο 24ωρο βρέθηκαν 122 θετικά κρούσματα.


Από τα 2.198 νέα κρούσματα,490 είναι στην Αττική και τα 491 στην Θεσσαλονίκη.


Τριψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Δράμα με 147 και στην Πέλλα με 122.

4 σχόλια:

  1. Που είναι ρε παιδιά αυτοί που δεν πιστεύουν;
    Ξεφτιλες σε όλο αυτό που συμβαίνει είστε συμμέτοχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 φιλοσ. και μια ανιψιά ειχα σε καραντινα ρε με δεκατα ήταν 14 μερεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Καλή έχει πάνω από 50 τις τελευταίες 5 μέρες Στο Μανδαλο κάθε μέρα κ από 3-4 κ τους βλέπεις όλους έξω κανένας δεν κάθεται καραντίνα κ η αστυνομία πουθενά. να τους μαζέψουν λίγο η πολιτική προστασία κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει κι αστυνομικούς που ήδη βρίσκονται σε καραντίνα γιατί κι αυτοί είναι ίδιοι όπως όλοι μας. Αν υπήρχε συνείδηση και παιδεια θα πρεπε από μόνοι τους να βρίσκονται σπίτια τους οι θετικοί αλλά η βλακεία περισσευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365