Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Δύο γιατροί πέθαναν από Covid-19 τα τελευταία 24ωρα - Οι υγειονομικοί ρισκάρουν τη ζωή τους για να στηρίξουν την πατρίδα μας

Ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου και ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος άφησαν την τελευταία τους πνοή λόγω κορωνοϊού

Την οδύνη του για τον θάνατο δύο γιατρών από κορωνοϊό εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.


Ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου και ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος άφησαν την τελευταία τους πνοή λόγω κορωνοϊού.


Η ανακοίνωση του ΙΣΑ:


Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εκφράζει την οδύνη του, για την απώλεια δύο επίλεκτων μελών του που άφησαν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από τον κορωνοϊό. Οι εξαιρετικοί επιστήμονες Γιάννης Μητρόπουλος καρδιολόγος και Αντώνης Χατζηγεωργίου πνευμονολόγος ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά την πανδημίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση.


Ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.


«Η οικογένεια των γιατρών της Αθήνας έχασε δύο μέλη της που έπεσαν στο καθήκον πολεμώντας την επιδημία. Οι υγειονομικοί ρισκάρουν τη ζωή τους για να στηρίξουν την πατρίδα μας και να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς τους ήρωες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανεύθυνες συμπεριφορές. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια των επίλεκτων αυτών συναδέλφων. Ο ΙΣΑ θα στηρίξει τις οικογένειες των εκλιπόντων. », τονίζει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί οι ηλίθιοι που δεν πιστεύουν στον ιό να τα βλέπουν αυτά. Τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365