Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Αλμωπία: Ο Covid-19 χτύπησε το delivery και το take away - Κρούσματα σε προσωπικό πολλών καταστημάτων

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων και οι υπάλληλοι δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και πράττουν ανάλογα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Σε έξαρση βρίσκεται το δεύτερο κύμα του Covid-19 στην χώρα μας, με την περιοχή μας να έχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.


Αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, είναι πως αρκετά καταστήματα είτε στην Αριδαία, είτε σε ολόκληρη την Αλμωπία, τα οποία λειτουργούσαν με delivery και take away, έχουν αναστείλει την λειτουργεία τους για λίγες μέρες λόγω κρουσμάτων στο προσωπικό.


Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων και οι υπάλληλοι δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και πράττουν ανάλογα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.


Ελπίζουμε όλα τα καταστήματα που έχουν κλείσει σύντομα να επαναλειτουργήσουν και ευχόμαστε σε όσους νοσούν περαστικά και γρήγορα ανάρρωση.

11 σχόλια:

  1. συγνώμη αλλά είναι τόσο απαραίτητο να αγοράσεις μέσα σε αυτό τον χαμό τον καφέ σου απ εξω? ειλικρινά πρέπει να είσαι πολύ κάγκουρας .Όλα τα μαγαζιά εστίασης είναι κέντρα μετάδοσης.Αυτονόητο,ξεκάθαρο.Δηλαδή αν μείνουν ανοιχτά θα σωθούν? έλεος με τους ριψοκίνδυνους ανεύθυνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαύτα τα μαγαζιά δουλεύουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη να τα κρατήσουν ανοιχτά για να μπορούν να ζήσουν. Αν εισοα δημόσιος υπάλληλος τότε όλα οκ.... Αλλά κάποιοι αγωνιζοντε να μείνουν όρθιοι

      Διαγραφή
    2. και επειδή δουλεύουν άνθρωποι, ας πεθάνουν μερικοί.. Αυτή τη λογική είχαν και κάποιοι άλοι βλέπε εργοστάσια, και καταλήξαμε εδώ. Αν μπορεί ο άλλος για ένα μισθό να ζει με τις τύψεις του ότι πεθαίνει κόσμος εξαιτίας του τότε πάω πάσο. Είμαι καταστηματάρχης που έχει κλειστό μαγαζί με τα μέτρα. Εμένα ποιος με αποζημιώνει αγαπητέ και δεν το ξέρω? Ή πιστεύεις ότι με τα 800 ευρώ που πήραμε για 2 μήνες κλειστά την κάναμε λαχείο? Δεν φτάνουν ούτε για τα πάγια έξοδα κλειστής επιχείρησης. Καλοπροαίρετα πάντα..Όσο για τους δημόσιους υπαλλήλους έχεις απόλυτο δίκιο. "θα βάλουμε όλοι πλάτη" μας είπανε, εξαιρουμένος φυσικά τους δημόσιους υπαλλήλους.

      Διαγραφή
  2. Όλοι αυτοί που συχνάζουν σε αυτά τα μαγαζιά ενώ ισχύουν τα μέτρα δεν πιστεύουν στο ιό πιστεύουν στις χαρτοριχτρες και στους Αεροψεκασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μηχανάκι γυρίζουν τα ντελιβερι κρυωσαν. Λογικό δεν είναι; Όλοι κορονοιο παθανε. Γρίπη κανένας; Ούτε κρυώματα. Όλοι την καινούργια μόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν θα μπει στο σπιτι σου θα δεις ποσο καινουργια μόδα ειναι..γίνατε όλοι γιατροί τωρα.

      Διαγραφή
  4. Ετσι είναι....φέτος δηλαδή κανείς δεν έχει γρίπη ή ίωση; με ένα απλό μπούκωμα που όλοι περνάμε κάθε χρόνο ακόμα και πυρετό φέτος έχει βαφτιστει κορονοιος....έλεος...Όλα γίνονται για να μας κλείσουν μέσα για δικούς τους σκοπούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χεις παρει χαμπάρι πως οι μισοί νοσούν, το χεις πάρει χαμπάρι πως υπάρχουν άνθρωποι κάτω των 50 που ειναι στο νοσοκομειο απο την περιοχη μας, το χεις παρει χαμπαρι πως πριν λιγες μερες πέθανε ανθρωπος 50 και κάτι χρονών στην περιοχη μας απο τον κορονοιο; ελεος με τον καθε ψεκασμένο. αλλες χρονιες δεν υπήρχαν τοσοι άρρωστοι. εύχομαι να μην νοσήσει κανεις δικό σου.

      Διαγραφή
    2. Κάθε χρονιά απλά δεν ασχολιόντουσαν με το πόσοι ήταν άρρωστοι....πολύ απλά...ήταν κάτι κοινό, γιατί από γρίπη και πνευμονία λίγοι πέθαναν; για αυτο ας μην φοράμε παροπίδες...δεν ειπα οτι δεν υπάρχει απλά το κάνουν υπερβολικο...και όσο αφορά για τον ψεκασμό, όλοι είμαστε, και οι πραγματικά ψεκασμένοι είναι αυτοί που τα πιστεύουν όλα αυτά.

      Διαγραφή
  5. υπερβολικό πρέπει να το κάνουν γιατί έχει άποψη ο κάθε τσομπανος σε ιατρικά θέματα.Καλώς ή κακώς σε ιατρικά θέματα δεν κάνουμε τους έξυπνυς.Δυστυχώς έχουμε πολλούς γραφικούς στην Αλμωπία και σε θέματα ιατρικής και σε εθνικά θέματα και σε θέματα εκκλησίας...Εξ άλλου αυτός ο κοσμος γι αυτό ξέμεινε εδω...σε μια άλλη πόλη θα ήταν γραφικές καρικατούρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι με κοροϊδεύανε που έκλεισα και δεν έκανα delivery

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365