Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΥΑ Σκύδρας: Προληπτικά τεστ Covid-19 για όλο το προσωπικό σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο λόγω της πανδημίας από τον κορονοϊό (covid-19),του οποίου οι επιπτώσεις μετρούν αμέτρητους θανάτους σε όλη τη χώρα αλλά και παγκοσμίως.


Ο κρίκος της αλυσίδας μετάδοσης του κορονοϊού πρέπει να σπάσει και χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας.


Η ΔΕΥΑ Σκύδρας από το πρώτο ακόμη κύμα της πανδημίας θωράκισε με όλα τα απαραίτητα μέτρα την επιχείρηση και τους εργαζόμενους της.


Όμως η επιχείρηση παρατηρώντας τον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας αλλά κυρίως της Πέλλας, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις κρουσμάτων, προβαίνει σε Προληπτικά τεστ covid-19 για όλο το προσωπικό σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας.

   

Ο Πρόεδρος,

Χατζηιωαννίδης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365