Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Έδεσσα: Λειτουργούσε το κατάστημα του εν μέσω Covid-19 - Μία σύλληψη και πρόστιμα στους πελάτες

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:


Συνελήφθη χθες (27 Νοεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα ιδιοκτησίας του, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό και την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 


Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ εντός του καταστήματος βρίσκονταν επιπλέον 5 άτομα, στο καθένα από τα οποία βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

2 σχόλια:

  1. τα καφέ γιατί τα αφήνουν ανοιχτά ? το ερώτημα συγκλονίζει όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ τα αφήνουν ανοιχτά. Μόνοι τους τα ανοίγουν οι μ#&*?ες. Τηλέφωνο στην αστυνομία. Είναι απλό.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365