Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Αυτές οι ενέργειες έγιναν από την Δημοτική Αρχή για τον Covid-19

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:


Προς ενημέρωση όλων των κατοίκων της Αλμωπίας. Η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων σε απολυμανσεις, μυοκτονιες και απεντομωσεις  σε όλες τις σχολικές μονάδες. Επίσης σε 15 σχολικά κτίρια όπου παρουσιαστηκαν κρούσματα COVID-19 έγινε επαναληπτική απολύμανση. 


Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές υπηρεσίες προχωρήσαμε σε τεστ covid σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να επισκεφθούν τα 2κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία ήρθαν 3 φορές στην πόλη της Αριδαίας. Παράλληλα, παραχωρησαμε στο Κέντρο Υγείας κατασκευή Αλουμινίου (σπιτάκι) για την διευκόλυνση των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών. Επίσης έχουμε συνδράμει έτσι ώστε αρκετές Δημόσιες υπηρεσίες να απολυμανθουν. 


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσπαθούμε να προσφέρουμε ασφαλή περιβάλλον εργασίας σε εργαζόμενους τόσο των δομών του Δήμου, όσο και των Δημόσιων υπηρεσιών καθώς τις επισκεπτονται πολίτες. Προγραμματιζουμε. Συντονιζουμε. Συνεχίζουμε.

Προς ενημέρωση όλων των κατοίκων της Αλμωπίας. Η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων...

Δημοσιεύτηκε από Xristos Mpatsis στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε μπράβο γι αυτα...αλλά με την Πανδημία και τον Κορονοϊο φαίνεται ότι δεν κάνεις την παθιασμένη ενημέρωση που απαιτούν οι καιροί.Δεν δείχνεις πειστικός ότι καίγεσαι για τις δύσκολες στιγμές...Υποδομές δεν έχουμε,πρώτοι σε κρούσματα είμαστε...όταν λες δεν φοβόμαστε τι εννοείς? ο μισός Δήμος είναι γεμάτος κρούσματα και το κάνουμε γαργάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου κάνει και ο δήμαρχος αν κάποιοι ειναι ανεγκέφαλοι και θετουν τους υπόλοιπους σε κίνδυνο; Εδω χρειάζεται ατομικη ευθύνη απο ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε κρυμμενοι όλοι εδώ και καιρό ενώ έπρεπε να γυρνάτε και ελέγχετε τα χωριά που είναι τίγκα στον Corp noβαριους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ειναι δηλαδη ο δημαρχος ρε παιδια ,αστυνομια!αυτη ειναι δουλεια της αστυνομιας.δηλαδη αν παει σε ενα χψριο ενας συμβουλος η ο δημαρχος και πει καποιον μπες στο σπιτι.ξερουμε καλα τι θα το απαντησει ο αλλος.χωρια που εσυ που κανεις το σχολιο θα λες μετα ,γυριζει ο δημαρχος στα χωρια και οι δικοι του και κολανε κοβιτ τον κοσμο αντι να κατσουν σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365