Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δάνης Τζαμτζής: «Χρειάζονται πολλές και επίμονες μάχες ώστε να εξουδετερώσουμε τον COVID-19»

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για συνέχιση της υπεύθυνης εφαρμογής των μέτρων προστασίας από όλους.


Μετά από την εξαγγελία των νέων μέτρων και την κατάταξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο επίπεδο του αυξημένου κινδύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής στέλνει μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας για την συνέχιση της προσπάθειάς τους: 


«Αγαπητοί συμπολίτες, 

Είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να έχουμε κουραστεί όλοι μας ψυχολογικά, από την παρατεταμένη εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας έναντι της πανδημίας του κωρονοιού COVID-19. Μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή μας, σε μία περίοδο που μόλις η Ελλάδα είχε αρχίσει να βγαίνει από την πολυετή και δύσκολη περίοδο της οικονομικής ύφεσης. Η Ελληνική οικογένεια, πάντοτε και τώρα, ήταν το στήριγμά μας που βοήθησε ώστε η κοινωνία μας ν’ αντέξει και να μην δούμε φαινόμενα διάλυσης. Από ότι φαίνεται, χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο της αλληλοϋποστήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίζοντας πάντοτε για το καλύτερο.  


Η απειλητική πανδημία, που δεν έχει αφήσει καμία περιοχή του πλανήτη και κανέναν τομέα της ανθρώπινης ζωής ανεπηρέαστο, θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί, ίσως για αρκετούς μήνες ακόμη. Τουλάχιστον μέχρι που να διατεθεί ευρέως το εμβόλιο και να προταθούν αποτελεσματικές θεραπείες για τους νοσούντες. Όπως φαίνεται, χρειάζεται να δώσουμε αρκετές μάχες και τις μάχες αυτές θα τις δώσουμε όλοι μαζί. Τα θετικά κρούσματα μεταξύ γνωστών, φίλων και αγαπημένων πληθαίνουν και από τις προσωπικές τους ιστορίες βλέπουμε ότι οι επιπτώσεις μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ δραματικές. Η πρόληψη εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την ώρα. 


Με την προσοχή μας στις ευάλωτες ομάδες, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σ’ όλους τους συμπολίτες μας, εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους. Να είμαστε παρόντες σε όλες τις μάχες που θα χρειαστεί να δοθούν. 

 

Δάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365