Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Πανικός σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και μικροβιολογικά για τεστ Covid-19

Ειδικά την τελευταία βδομάδα τα καθημερινά τεστ είναι εκατοντάδες, ειδικά στα ιδιωτικά κέντρα όλου του Νομού

Ένας πανικός επικρατεί στην Π.Ε. Πέλλας με τα τεστ Covid-19.


Στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, στα Κέντρα Υγείας, καθώς και στα ιδιωτικά μικροβιολογικά κέντρα υπάρχουν ουρές από πολίτες για να κάνουν το τεστ.


Ειδικά την τελευταία βδομάδα τα καθημερινά τεστ είναι εκατοντάδες, ειδικά στα ιδιωτικά κέντρα όλου του Νομού.


Μάλιστα αυξημένο είναι το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων, ειδικά στα Rapid Test.


Τα επίσημα νούμερα είναι πολύ μικρότερα από τα πραγματικά, αφού πολλοί πολίτες, είτε έχουν συμπτώματα και δεν κάνουν τεστ, είτε κάνουν μόνο τα Rapid Test σε ιδιωτικά κέντρα, τα οποία δείχνουν θετικό πρόσημο, αλλά δεν πάνε να κάνουν το μοριακό τεστ, το οποίο είναι το μόνο που δείχνει 100% αν νοσεί κάποιος και το μόνο που προσμετράει ο ΕΟΔΥ στα επίσημα καθημερινά κρούσματα.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους και κυρίως υπευθυνότητα, γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολίτες που είναι θετικοί, μετά από λίγες μέρες, όταν περάσουν τα συμπτώματα τους, να κυκλοφορούν έξω, μη τηρώντας τουλάχιστον ένα 10ήμερο καραντίνας, κάτι εγκληματικό προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

1 σχόλιο:

  1. Μετά από περιστατικό θετικού κρούσματος στο νοσοκομείο Έδεσσας,το οποίο κρούσμα είχε δύο αρνητικά rapid, ο χαμός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365