Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η Μελίτα Χισκάκη για τον θάνατο του Γ. Αστρανίδη: Ας γίνει ο χαμός σου η απαρχή μιας σωστής αντιμετώπισης της λαίλαπας του covid από όλους μας!

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Χισκάκη

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Χισκάκη:


Άλλος ένας δικός μας άνθρωπος κίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Ένας άνθρωπος στολίδι για την Αλμωπία. Άξιος και σοβαρός στη δουλειά του. Σωστός εκπαιδευτικός και όχι μόνο με τη στενή έννοια του όρου.

Καλό ταξίδι Γιώργο!

Ας γίνει ο χαμός σου η απαρχή μιας σωστής αντιμετώπισης της λαίλαπας του covid από όλους μας!


Άλλος ένας δικός μας άνθρωπος κίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Ένας άνθρωπος στολίδι για την Αλμωπία. Άξιος και σοβαρός στη...

Δημοσιεύτηκε από Melita Xiskaki στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

1 σχόλιο:

  1. Συλλυπητήρια στους οικείους του
    Πράγματι πολύ καλός στην δουλειά του πρόσφερε στην Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365