Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία: Μαγικές, αλλα και απογοητευτικές εικόνες από ψηλά - Δείτε το Δασάκι και την παραποτάμια περιοχή (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ DRONE)

Δείτε τις φωτό και το βίντεο από το drone και την κάμερα του Aridaia365

Δείτε τις μαγικές εικόνες από το drone του Aridaia365, από το Δασάκι, την ανατολική πλευρά της πόλης και την παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας.


Δυστυχώς όπως θα δείτε, εκτός από τις μαγικές εναέριες φωτο, υπάρχουν και οι επίγειες - απογοητευτικές, οι οποίες δείχνουν το κακό χαλι που επικρατεί στο Δασάκι σήμερα.


Ένα Δασάκι το οποίο δυστυχώς εδώ και 3-4 χρόνια είναι ανεκμετάλλευτο, ενώ πρόκειται για ένα στολίδι φυσικής ομορφιάς και μια ανάσα πρασίνου μέσα στην πόλη.


Δείτε τις φωτό και το βίντεο από το drone και την κάμερα του Aridaia365:




























4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραίο βίντεο και στοχευμένο το κείμενο. Απο ψηλά βλέπουμε πόσο ωραίο μέρος είναι και από κοντά σε πιάνει θλίψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα τέτοιο στολίδι να εισαι σε αυτή τη κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα ... τα παιδικά μας χρόνια εκεί ήταν στολιδάκι....Ποιός κερδίζει μ αυτήν την τωρινή εικόνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα περασαμε εκει αξεχαστες στιγμες με τα παιδια μας καποιος επιχειρηματιας ας το αναλαβει να δουνε και οι νεες γενιες το στολιδι αυτο της πολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365