Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Αν γίνει lockdown θα διαρκέσει 15 μέρες

Πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις για lockdown είπε ο κ. Βατόπουλος

Για το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος.


Πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις για lockdown είπε ο κ. Βατόπουλος, καθώς δεν αποτελεί κριτήριο το αν έχουμε πολλές ΜΕΘ.


«Δεν ξέρω αν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε την αποτελεσματικότητα των μέτρων. Η επιτροπή των ειδικών προτείνει πιο αυστηρά πράγματα από αυτά που υιοθετούνται.», τόνισε όπως γράφει το skai.gr.


Ο καθηγητής μιλώντας για την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, είπε ότι ήταν μέσα στις εισηγήσεις των ειδικών, ωστόσο εν μέρει καλύπτεται από το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 12 π.μ. 


Στην περίπτωση ενός γενικευμένου lockdown, ο κ. Βατόπουλος είπε ότι θα έχει διάρκεια 15 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365