Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Rapid test στην μαθητική εστία Αριδαίας απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Rapid test πραγματοποιούνται αυτή την ώρα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην μαθητική εστία Αριδαίας.


Ολοι οι μαθητες που διαμένουν στην εστία, αλλά και υπάλληλοι θα εξεταστούν.


Σε κάποια σχολεία της Αλμωπίας έχουν βρεθεί θετικά κρούσματα και υπάρχει σχετική ανησυχία.


Επίσης έχει παρατηρηθεί συνωστισμός σε λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και σίγουρα πρέπει να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο θέμα.


Δείτε τις φωτό:





8 σχόλια:

  1. πολύ σωστή και καλή κίνηση.Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις να ενημερωθουν οι γονεις!!!!! Απλα θεωρησαν σωστο οι υπευθυνοι της μαθητικης εστιας να κρατησουν τα παιδια μεσα στα δωματια χωρις συγκαταθεση γονεων και να κανουν το τεστ!!!! Παμε καλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου κάνουν δωρεάν τεστ στο παιδί σου...και θα σε ρωτήσουν εαν το θέλεις? πάμε καλά? Αν είναι μικροβιολόγος,γενικός ιατρός ή φαρμακοποιός οκ δεκτον.Αλλά φαντάζεσαι να είσαι ο Μήτσος απ το Μπαίτσοβο και να έχεις και άποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί για να σου μάθουν την ιστορία ή την θρησκεία σου ζητάνε την άδεια σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ θεέ μου, τι γράφετε οι παραπάνω; μιλάμε για την υγεία του κάθε ανθρώπου πόσο μάλλον ανήλικα παιδιά τα οποία για οποιαδήποτε εξέταση ειδοποιείται εννοείται ο γονιός για να δώσει την γονική συναίνεση, για να μπεις χειρουργείο υπογράφει ο γονιός και όχι ο υπουργός....ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΝΉΚΕΙ..... ΔΕ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ.....ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λίγο μπερδεύτηκα: απ τη μια ειδοποιούνται οι γονείς (και σωστά απ το κάθε γιατρό όταν χρειαστει κάτι)κι απ την άλλη το σώμα μου ,μου ανήκει...από πότε? απ τα 15 που δεν ξέρουν τη τύφλα τους ή ενήλικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΕΝ ΕΤΗ 2020, ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΈΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΡΙΝΙΚΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ? ΚΑΝΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365