Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Rapid Test στους εργαζομένους (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας  ενημερώνει όλους τους συμπολίτες του Δήμου, ότι σήμερα Παρασκευή  27/11/2020 πραγματοποιήθηκε RAPID TEST στο προσωπικό της, με σκοπό την πρόληψη όλων των υπαλλήλων και την αποφυγή έξαρσης του ιού όσο αυτό είναι δυνατόν. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας μερίμνησαν ερχόμενοι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση υγείας,  η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα.


Στο δύσκολο αυτό διάστημα που διανύουμε, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας  λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στα δρώμενα, τηρώντας το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματοποιούνται ανελλιπώς rapid tests στους υπαλλήλους μας όσο αυτό κρίνεται απαραίτητο.


Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και διαβεβαιώνουμε πως οι συμπολίτες μας, μπορούν καθησυχασμένοι να προσέρχονται στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την όποια εξυπηρέτηση τους.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θα εκαναν και οι υπολοιποι απλα δεν το διαφημίζουν

      Διαγραφή
  2. υπάρχουν αναφορές για εργαζόμενους και εργαζόμενες στο Δήμο που είναι θετικοί και δεν αναφέρονται ή δεν ανακοινώνονται...Θα υπάρξει εξέταση του υπόλοιπου προσωπικού? και οι αντιδήμαρχοι πρέπει να εξεταστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υπόλοιποι δημότες πήγαιναν και θα πηγαίνουν στα ιδιωτικά μικροβιολογικά και πληρώνουν, (δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι)...Καλώς κάνουν στους υπαλλήλους, το θέμα είναι γιατί δεν κάνουν μαζικά τεστ, τόσο καιρό με τόσα πολλά κρούσματα στο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365