Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Έδεσσα: Δωρεάν test Covid-19 με το σύστημα Drive Through

Δελτίο Τύπου

Μετά από αίτημα και συνεννόηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Κώστα Λαμπρόπουλου με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα τεστ για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο Drive Through. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί έξω από το «Ξενία» κατά τις ώρες 10:00 – 15:00 και θα πραγματοποιεί test μόνο σε επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες. 


Φυσικά τα test είναι προαιρετικά, αλλά για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).


Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά: 

«Πρόκειται για μία ακόμη δράση πρόληψης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής κοινωνίας και του συστήματος υγείας που δίνει την καθημερινή μάχη κατά του κορωνοϊού. Μέσα από αυτή την συνεργασία προσπαθούμε να θωρακίσουμε τον τοπικό πληθυσμό με γνώση για την κατάσταση της υγείας του και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας. Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνονται από το θεσμικό πλαίσιο και με κάθε δυνατό τρόπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365