Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Ενημέρωση Ιορδάνη Τζαμτζή για τον Εορτασμό της 1ης του έτους 2021

Δελτίο Τύπου

Δεδομένης της κατάστασης εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του επικίνδυνου ιού COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι φέτος δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων. 


Κατ’ εφαρμογή των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται: 


Α) Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2021. 

Β) Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2021, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής. 


Εύχομαι ολόψυχα να υποδεχθείτε το 2021 με υγεία, αγάπη και ελπίδα, παραμένοντας ασφαλείς και κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το 2021 να είναι ένα έτος ορόσημο για την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία σε όλον τον κόσμο.  


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Ιορδάνης Τζαμτζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365