Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κικίλιας: Στα κόκκινα 10 περιοχές, ανάμεσα τους και η Πέλλα

Στην Π.Ε. Πέλλας η πορεία είναι πτωτική

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα, 16.12.2020, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνει ζωντανά για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός.


Η ενημέρωση γίνεται σε μια δύσκολη στιγμή, με την χώρα να “ασφυκτιά” καθώς ο κορονοϊός “επελαύνει” κι ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ενδεικτικό είναι το ότι στο τραπέζι πια έχει πέσει ακόμη και το ενδεχόμενο σκληρότερου lockdown τις μέρες των εορτών…


Μαζί με τον Βασίλη Κικίλια, στην ενημέρωση βρίσκεται και ο καθηγητής Δημήτρης Φιλίππου.


Ο υπουργός ξεκίνησε λέγοντας πως παρατηρήθηκαν περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους την τελευταία εβδομάδα στους νομούς Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας και Λάρισας κι αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων ειδικά για την Κοζάνη και την δυτική Αττική. Πρέπει να τονίσουμε πως στην Π.Ε. Πέλλας η πορεία είναι πτωτική και ενώ πριν δύο βδομάδες βρισκόταν στην πρώτη θέση πανελλαδικά, πλέον έχει υποχωρήσει κάτω από την πέμπτη.


“Εάν κι εφόσον επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα επαναξιολογηθούν όλα τα μέτρα”, είπε ο υπουργός αφήνοντας… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ακόμη πιο σκληρών μέτρων εν μέσω του lockdown που “μετρά” πια πάνω από πέντε εβδομάδες.

2 σχόλια:

  1. Συνεχίζουμε να απολυμαίνουμε , όχι απλά να καθαρίζουμε, ελπίζουμε όλοι το Πάσχα να είναι καλύτερα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μας θυμήθηκε ο κικιλιας. Όταν έβαζαν όλα τα χωριά της αλμωπιας πριν ενάμιση μήνα μας είχαν ξεχάσει όλοι. Έπρεπε να χαθούν νέοι συνάνθρωποι μας κ μετά να μας θυμηθούν. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365