Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Σκληρά μέτρα παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Μετά τις 10 το βράδυ θα ελέγχονται όλοι

Η αστυνομία έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο με μπλόκα σε κομβικά σημεία των πόλεων

Ασφυκτικοί θα είναι οι έλεγχοι τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για όσους σκεφτούν να παραβιάσουν τα μέτρα. Θα υπάρχουν μπλόκα παντού και όσοι δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους έξω θα πληρώνουν το τσουχτερό πρόστιμο.


Μπλόκα και μέτρα παντού παντού θα υπάρχουν σε κάθε πόλη της Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Αττική και την Θεσσαλονίκη για όσους αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν μετά τις 10 το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα αλλά και της Πρωτοχρονιάς.


Η αστυνομία έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο με μπλόκα σε κομβικά σημεία των πόλεων και όπως δήλωσε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανείς από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι στις 10 το βράδυ. Εξαιρούνται όσοι θα πηγαίνουν στην δουλειά τους ή επιστρέφουν από αυτήν. «Όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα τον σταματήσει η Αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Η σύσταση για το τραπέζι των παραμονών όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων είναι μέχρι στιγμής για έως 9 άτομα και επίσης σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Πέτσας το πρωί στον ΑΝΤ1 καλό θα ήταν οι πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.


Με ποιον αριθμό θα μετακινούμαστε 

Οι πολίτες που θα θέλουν να μετακινηθούν σε άλλο σπίτι για τα γιορτινά τραπέζια θα πρέπει να στέλνουν sms στο 13033 τον αριθμό 6.

1 σχόλιο:

  1. Ναι όλα κομπλέ.... Η καντίνα μπροστά και πίσω τραπέζια να τρώνε.... Ντροπή και αισχος Αριδαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365