Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου! Τον σκότωσε για 200 ευρώ

Τον έδειρε μέχρι θανάτου και έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα

Φως στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Ένας 20χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως το κίνητρο ήταν οικονομικό. Τον έδειρε μέχρι θανάτου και έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα.


Για 200 ευρώ κόπηκε άγρια, την περασμένη Παρασκευή (27.11.2020) το νήμα της ζωής του Νίκου Χάλαρη, ενός από τους πιο γνωστούς ξενοδόχους στη Σαντορίνη. Η δολοφονία που εξελίχθηκε σε θρίλερ χρειάστηκε μόνο μερικά 24ωρα για να εξιχνιαστεί. 


Δράστης της δολοφονίας του Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη είναι ένας 20χρονος, που συνελήφθη και έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το κίνητρο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ήταν οικονομικό. Ο 20χρονος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς πως είχε πάει στο ξενοδοχείο του θύματος για να δουλέψει και είχε φιλική σχέση με τον άτυχο άνδρα. 


Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ. Γι’ αυτό, αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν δεν του τα έδωσε, αποφάσισε να τον σκοτώσει και μετά να ρίξει βότκα στο χώρο και στο πτώμα και να βάλει φωτιά για να επιχειρήσει να καλύψει τα ίχνη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365