Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Άσχημη εικόνα με σκουπίδια διπλά στο Κέντρο Υγείας - Ακατάλληλοι κάδοι (ΦΩΤΟ)

Δειτε τις φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε αναγνώστης

Έχουμε αναφέρει σε αρκετά ρεπορτάζ εδώ στο Aridaia365, για τους ακατάλληλος κάδους που υπάρχουν στην Αλμωπία, αφού πολλοί εξ αυτών δεν έχουν καπάκι με αποτέλεσμα τα σκουπίδια εξαιτίας ζώων να βρίσκονται πεταμένα και σκορπισμένα εκτός αυτών.


Κατι το οποίο συνέβη για πολλοστή φορά στους κάδους διπλα στο κέντρο υγείας Αριδαίας.


Όπως θα δείτε το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο σκουπίδια και η εικόνα είναι πολύ άσχημη, παρά το γεγονός πως οι κάδοι είναι άδειοι ουσιαστικά.


Τονίσουμε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και όπου αλλού χρειάζεται να τοποθετηθούν κάδοι με καπάκι.


Επίσης οφείλουμε και εμείς σαν πολίτες τους κάδους που έχουν καπάκι να τους κλείνουμε όταν πετάμε τα σκουπίδια, για να αποφευχθούν τέτοιες εικόνες.


Σίγουρα τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις θα καθαρίσουν το σημείο, πρέπει όμως να υπάρχει μέριμνα για να μην ξανά δούμε τέτοιες εικόνες, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.


Δειτε τις φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε αναγνώστης:








3 σχόλια:

  1. Εκεί πάντα συμβαίνει αυτό το λόγο δεν βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν μπορείτε εκεί στην υπηρεσία καθαριότητας πείτε το, δεν είναι κακό, κακό είναι να μας δουλεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365