Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

27 γιατροί από την Αθήνα έρχονται εθελοντικά σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας

Οι 27 ιατροί έρχονται εθελοντικά και με απόφαση του υπουργείου, το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, θα διπλασιασθούν οι απολαβές τους

Στη μάχη κατά της COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα ρίχνονται 27 ιατροί από την Αθήνα.


Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, οι 27 ιατροί έρχονται εθελοντικά και με απόφαση του υπουργείου, το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, θα διπλασιασθούν οι απολαβές τους.


Ήδη, δύο ιατροί έχουν αναλάβει καθήκοντα σε νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας, από την περασμένη Παρασκευή, ενώ από αύριο, Πέμπτη, θα ξεκινήσουν να φτάνουν και οι υπόλοιποι επιστήμονες στις μονάδες υγείας της Βόρειας Ελλάδας, την οποία συνεχίζει να «χτυπά» ο κορωνοϊός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365