Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Εργοστάσιο στην Αλμωπία κάνει rapid test στους εργαζομένους του πριν πιάσουν δουλειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δειτε το βίντεο

Τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάζονται στην περιοχή της Πέλλας, έχουν θορυβήσει τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι προσπαθούν να θωρακίσουν τις επιχειρήσεις τους απέναντι στον ιό.


Εργοστάσιο στην Αλμωπία κάνει δύο φορές την εβδομάδα τεστ στους εργαζομένους του πριν εισέλθουν στον χώρο εργασίας, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλοι είναι υγιής.


Στην είσοδο του εργοστασίου οι εργαζόμενοι σχηματίζουν ουρά προκειμένου να εξεταστούν, ενώ το αποτέλεσμα βγαίνει σε πέντε λεπτά υπό την επίβλεψη ειδικού μικροβιολόγου.


Σύμφωνα με τον Γιάννη Σινόσογλου, επιχειρηματία, το κόστος των τεστ, το οποίο αναλαμβάνει η επιχείρηση, είναι ελάχιστο μπροστά σε ενδεχόμενο κλείσιμο του εργοστασίου από κρούσματα κορωνοϊού.


Σε όλο τον καιρό που γίνονται οι έλεγχοι για κορωνοϊό στο εργοστάσιο, έχουν βρεθεί τρία κρούσματα, τα οποία ωστόσο δεν έχουν εισέλθει στο εργοστάσιο.


«Δεν έτυχε να έχουμε κρούσματα μέσα στο εργοστάσιο. Τον κορωνοϊό τον ‘πυροβολούμε’ πριν μπει στο εργοστάσιο, δεν αφήνουμε να μπει τίποτα μέσα».


Δειτε το βίντεο


3 σχόλια:

  1. Όχι Σινοσογλου οι Αλβανοί δεν κουβάλησαν ,τον κορονοϊο .Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έρχονται μαζικά, αυτή την εποχή στην βόρεια Ελλάδα.Προσεχε λίγο τι λες πρίν μιλήσεις.Εργατες έχεις τώρα, ωραία κάνεις ραπιτ τέστ, πολύ σωστά, αλλά με αυτά πού λες του χρόνου δεν θα χεις προϊόν να δουλέψεις.Γιατι; γιατί αν δεν έρθουν Αλβανοί εργάτες,θα μείνει μεγάλη παραγωγή στα δέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε 11.25 τι ειπε ο ανθρωπος για τους Αλβανους;
    Αν θα μεινει η παραγωγη στα δεντρα θα πεινασουν κσι οι Αλβανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365