Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Σκύδρα: Ημεδαπός παραβίασε 3 καταστήματα και προσπάθησε να παραβιάσει άλλα 3

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:


Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου έως το πρωί της επόμενης ημέρας (8 Νοεμβρίου 2020), παραβίασε τρία καταστήματα σε περιοχή της Πέλλας, από τα οποία αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. 

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα, προσπάθησε να παραβιάσει ακόμη τρία καταστήματα στην ίδια περιοχή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365