Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Μόνο μια διάνοια μπορεί: Θα βρεις πώς κατάφεραν αυτοί οι 3 άνδρες να αποδράσουν από το κελί τους;

Μέσα στο κελί δεν υπάρχουν βοηθητικά εργαλεία. Μόνο οι τρεις έγκλειστοι

Είσαι ένας από τους τρεις εγκληματίες που έχουν κλείσει σε ένα κελί. Δίπλα σου βρίσκεται ένας πρώην καλαθοσφαιριστής και ένας πρώην αρσιβαρίστας.


Η φυλακή αλλάζει τα παλιά σαπισμένα κάγκελα με νέα, οπότε για μία μόνο βραδιά το κελί σου δε θα έχει κάγκελα στο παράθυρό του. Το παράθυρο είναι πολύ ψηλά.

Μέσα στο κελί δεν υπάρχουν βοηθητικά εργαλεία. Μόνο οι τρεις έγκλειστοι.



Μόνο μια διάνοια μπορεί: Θα βρεις πώς κατάφεραν αυτοί οι 3 άνδρες να αποδράσουν από το κελί τους;

Οι τρεις σας θα προσπαθήσετε να αποδράσετε. Όταν ανέβηκε ο ένας στην πλάτη του άλλου ο φυλακισμένος που βρέθηκε πάνω πάνω δεν μπορούσε να φτάσει το παράθυρο. Όσο και να τεντώθηκε. Πώς θα καταφέρετε να αποδράσετε; Είναι το μοναδικό σας βράδυ και την επόμενη ημέρα θα μπουν νέα κάγκελα;

Δεν υπάρχουν βοηθητικά εργαλεία ούτε άλλοι άνθρωποι να σας βοηθήσουν. Μένουν ελάχιστες ώρες, θα καταφέρεις να αποδράσεις από την φυλακή;

Μόνο μια διάνοια μπορεί: Θα βρεις πώς κατάφεραν αυτοί οι 3 άνδρες να αποδράσουν από το κελί τους;




Απάντηση:

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία όταν οι 3 προσπάθησαν να αποδράσουν έβαλαν τον ψηλό καλαθοσφαιριστή κάτω κάτω και τον κοντό αρσιβαρίστα ως πιο ελαφρύ πάνω πάνω. Όμως δεν έφτασαν. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουν το παράθυρο είναι να κάτσει στη βάση ο αρσιβαρίστας και πάνω πάνω ο καλαθοσφαιριστής. Μπορεί το ύψος που φτάνουν ως το κεφάλι του πάνω πάνω να είναι το ίδιο (αφού είναι οι ίδιοι τρεις άνθρωποι σε άλλοι σειρά) ο καλαθοσφαιριστής όμως έχει μακρύτερα χέρια αν τεντωθεί και θα φτάσει το παράθυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365