Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με Πρόεδρο ΕΛΓΑ: Νέα πληρωμή αύριο 30/12

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο αλλά και με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας, κ. Μ. Παππά, ώστε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της επικείμενης πληρωμής στις 30 Δεκεμβρίου.


Όπως προκύπτει, η αυριανή πληρωμή η οποία ακολουθεί εκείνη της 22ας Δεκεμβρίου, αφορά καλλιεργητές Τοπικών Κοινοτήτων όπου έχουν κοινοποιηθεί πορίσματα εκτίμησης ζημιών με ζημιογόνο αίτιο τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020 και φυσικά είναι τακτοποιημένοι ως προς τις εισφορές τους. Πρόκειται για καλλιέργειες όπως ροδάκινα βερίκοκα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα κ.α. Επιπλέον, η πληρωμή θα περιλαμβάνει και πορίσματα ενστάσεων του 2019, για τις Τοπικές Κοινότητες όπου έχουν κοινοποιηθεί.


Από την πλευρά του ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, ώστε οι παραγωγοί όλων των Τοπικών Κοινοτήτων να πληρωθούν και να εξοφληθούν στην ώρα τους, ειδικά φέτος όπου η πανδημία δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα ρευστότητας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι επιτακτικό να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365