Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Έδεσσα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 37χρονης νοσηλεύτριας! Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής της και οι μαρτυρίες συγγενών της

Η άτυχη νοσοκόμα έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος. Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής της και οι μαρτυρίες συγγενών της, στη νέα εκπομπή του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου…


Η 37χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Νάουσας η οποία νόσησε από κορονοϊό, έχασε τη μεγάλη μάχη την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο.


Η μητέρα της που μίλησε στην εκπομπή T-Live εμφανίστηκε συντετριμμένη. “Ήταν η ψυχή και η χαρά όλων. Μια ψυχούλα που ήθελε να βοηθάει” τονίζει. Τη συγκίνησή του, δεν μπορούσε να κρύψει και ο θείος της. “Είμαι χάλια, σε κατάσταση σοκ. Δηλαδή στεναχωριέμαι πάρα πολύ” αρκέστηκε να πει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.


Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η αδικοχαμένη νοσηλεύτρια είχε προσληφθεί τον περασμένο Μάρτιο για να βοηθήσει στη μάχη της πανδημίας, που έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή. “Όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Η ίδια ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και αυτό ήταν κάτι που της στοίχισε, γιατί αν έμενε εκεί υπήρχε εντατική” είπε ο κύριος Γιαννακός στην Τατιάνα Στεφανίδου.


Με δάκρυα, συναισθηματικά φορτισμένος και ο αρραβωνιαστικός της άτυχης νοσηλεύτριας. “Έδωσε τα πάντα για να ζήσει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε” λέει μεταξύ άλλων…




3 σχόλια:

  1. Πραγματι σοκαριστικο τι λογια να πεις στους ανθρωπους της καλο ταξιδι να εχει,καλο παραδεισο.Κουραγιο ο Θεος να δινει στην οικογενεια της και στους οικειους της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διοίκηση νοσοκομείου σημαίνει πάω στη Σελήνη αν χρειαστεί να βρω μηχανήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365