Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ μετά τον θάνατο της 37χρονης από την Έδεσσα

Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής της

Η άτυχη νοσοκόμα έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος. Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής της…


Τη ζωή της έχασε μια 37χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Νάουσας η οποία νόσησε από κορονοϊό. Μάλιστα, θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η 37χρονη η οποία κατέληξε χθες (04-12-2020), ήταν από την Έδεσσα και δούλευε στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου. Όταν νόσησε από κορονοϊό, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Νάουσας όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου στην απλή κλινική Covid.


Το πρωί της Παρασκευής, συνεχίζει ο κ. Γιαννάκος, επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε, ωστόσο καθώς δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο Νάουσας, βρέθηκε κλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγ. Δημήτριος της Θεσσαλονίκης στο οποίο όμως δεν πρόλαβε να διεκομισθεί καθώς έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.


«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόνταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλληπητήρια  στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΗΔΗΝ.


Πηγή newsit.gr

 


7 σχόλια:

  1. Aν ειναι δυνατον καλκ παραδεισο να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρεπομαι σαν ανθρωπος κ σαν Ελληνας πολιτης να υπαρχουν ζαρτινιερες χιλιαδων ευρω στην Αθηνα κ εμεις οι απομακρυσμενοι φορολογουμενοι πολιτες αυτου του Κρατους να στερουμαστε τα βασικα στην υγεια.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει αυτον τον Αγγελο κ ας ευχηθουμε να ναι ο τελευταιος αδικος θανατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς ψήφισες αυτές της υπηρεσίες θα έχεις, οι ναζί στην φυλακή τα λαμογια στη χλιδή

      Διαγραφή
  3. Εσεις καρεκλοβολεμενοι Βουλευταδες των πανηγυριων ποσο ακομη θα ειστε θεατες σε ολα αυτα σε βαρος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άφωνοι. άφαντοι και προκλητικά αμοιβόμενοι οι βολευτές έχουν κουρνιάξει
    στην λαίλαπα του covid
    Όσο για τον νομό μας...οι μονίμως εκ γιαννιτσών ορμώμενοι (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον) βολευτές όλων των χρωμάτων, και ενώ ήταν με όλες τις κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να μας πουν ότι

    δυστυχώς από υγεία στην ΠΕΛΛΑ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!!!!!!!!!

    αφήσατε διαλυμένα νοσκομεια ελαιχιστο προσωπικο, κομματοκρατιία
    διοκητές που αν κοιτάξεις τα βιογραφικά σου σε πιάνει στεναχώρια
    κι όλο αυτό ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

    πιο στοχευμένο σχέδιο διάλυσης της υγείας μας δεν υπάρχει
    ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ
    ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ?
    ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

    ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙ Π ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝ, ΤΗΣ ΤΖΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΠΑ 0
    0 ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην προσπερναμε και το γεγονός ότι η ΊΔΙΑ ζήτησε να μεταφερθεί σε ένα νοσοκομείο που ήξερε ότι ΔΕΝ έχει ΜΕΘ covid....και έτσι ίσως έχασε πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό της.... Πολύ κρίμα για την κοπέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέλεξε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο που δούλευε, στο νοσοκομείο όπου ήξερε το προσωπικό και τους γιατρούς. Δεν είναι παράλογο να πει κανείς ότι λόγω ηλικίας ίσως πίστευε ότι δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο και ήταν καλύτερα να νοσηλευτεί εκεί που έχει τους γνωστούς της και να αφήσει την θέση της ΜΕΘ για κάποιον που πιθανόν να κινδύνευε περισσότερο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365