Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ηλιούπολη: Ενέδρα θανάτου σε 38χρονο - Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν - Ποιο είναι το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη. 


Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα στην οδό Θερμοπυλών 42 και τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο το 38χρονο θύμα.


Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Αστυνομίες και έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ διεξάγονται και έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.


Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογοριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.


Ποιος ήταν ο 38χρονος


Ο 38χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είχε δεσμούς με γνωστό “νονό” της νύχτας, ενώ το όνομά του περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών το 2015, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365