Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Έκλεψαν για 4η φορά το κυλικείο του ΕΠΑΛ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Για τέταρτη φορά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάσημα άγνωστοι, ή γνωστοί καλύτερα, έκλεψαν το κυλικείο του ΕΠΑΛ Αριδαίας.


Η σημερινή ζημιά ανέρχεται περίπου στα 1.500 ευρώ, υπήρχαν υλικές καραστροφές, ενώ κλαπήκαν και διάφορα προϊόντα όπως χυμοί κ.α., ενώ είναι η 4η φορά που το συγκεκριμένο κυλικείο πέφτει θύμα κλοπής. 


Τα κυλικεία των σχολείων είναι κλειστά με κρατική εντολή, δεν έχει δοθεί κάποιο βοήθημα και σα να μην έφταναν αυτά, γίνονται και στόχος κλοπών.


Εν μέσω καραντίνα, είναι η τρίτη κλοπή που γίνεται στην Αριδαία, μετά το περίπτερο και το κατάστημα με τους ναργιλέδες. 


Οι πολίτες καταγγέλλουν ελλιπή αστυνόμευση, ενώ τονίζουν πως παρά το γεγονός πως ο πυρήνας των κλεφτών είναι γνωστός, δεν παίρνονται μέτρα για τον περιορισμό τους, τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον Δήμο.


Δείτε τις φωτό:










6 σχόλια:

  1. Εκπεδευονται τα παιδιά μωρέ πως θα κάνουν ελαφρυνσειες από επαγγελματίες λίγα μέρα ποιο πέρα πιθανόν θα τρώνε κ θα πίνουν τα λάφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους μαζέψει ποτε η αστυνομία γιατί βλέπω να πηγαίνουν με μολοτοφ και να τους καινε ζωντανούς.... πρέπει να γίνει κάτι άμεσα αλλιώς θα έχουμε δυσάρεστα γεγονότα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια αστυνομία;
    Ο άλλος στο χωριό που είχαν κατασκηνώσει πριν κουβαληθουν στο ποτάμι έκανε ντου αγανακτισμένος στα τσαντιρια τους και ακομα τρέχει στα δικαστήρια.
    Το κράτος και τα όργανα του είναι με τους ευπαθείς λέμε τώρα. Με τους νοικοκυραιους δεν είναι κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δουμε κανέναν να τους παίρνει παραμαζωμα με καμια κομπίνα από τη αγανάκτηση του και τότε θα είναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριμα στο παλικαρι που εχει το κυλικειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα σε ένα τέτοιο κράτος που τους αναχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365