Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κατέληξε 54χρονη νοσηλεύτρια στο ΑΧΕΠΑ

Μία ακόμα απώλεια καταγράφεται στο προσωπικό του ΕΣΥ από τον κοροναϊό

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για την 13η υγειονομική υπάλληλο που κατέληξε από κοροναϊό και τη δεύτερη που καταλήγει στο νοσοκομείο.


Μία ακόμα απώλεια καταγράφεται στο προσωπικό του ΕΣΥ από τον κοροναϊό καθώς κατέληξε σήμερα το πρωί 54χρονη νοσηλεύτρια στο ΑΧΕΠΑ.


Η γυναίκα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου εργαζόταν, επί τρεις εβδομάδες, και σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για την 13η υγειονομική υπάλληλο που κατέληξε από κοροναϊό και τη δεύτερη που καταλήγει στο νοσοκομείο.


Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται με κοροναϊό σε άπλες κλίνες τουλάχιστον 3 με 4 γιατροί και νοσηλευτές. Σήμερα υπάρχουν 8-9 κενές κλίνες ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ.


Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365