Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Πολιτιστικός σύλλογος Φιλώτειας: Δημιούργησε το στολίδι-γούρι για το 2021 (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Αφήνοντας πίσω έναν ιδιαίτερο χρόνο για όλους και θέλοντας να διατηρήσουμε ένα πνεύμα αισιοδοξίας, δημιουργήσαμε μονοι μας ένα στολίδι-γούρι για το 2021.


Δύο σχέδια, μεταλλικό ή ξύλινο, με κορδέλες σε ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.


**Για να κάνετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6984350443 και 6955715746.


Ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ενεργειας μας αυτης για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη και χαρούμενες γιορτές  με ζεστασιά σε κάθε σπιτικό.

Αφήνοντας πίσω έναν ιδιαίτερο χρόνο για όλους και θέλοντας να διατηρήσουμε ένα πνεύμα αισιοδοξίας, δημιουργήσαμε μονοι...

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός σύλλογος Φιλώτειας "Άγιος Δημήτριος" στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365