Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για την Πέλλα

Τα νέα μέτρα

Ανακοινώσεις κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται και το κτίριο Περιφέρειας Kεντρικής Mακεδονίας.


Σκληρότερα lockdown θα επιβλήθηκαν σε Ελευσίνα, Μάντρα και Ασπρόπυργο.


«Λουκέτο» στο λιανεμπόριο, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00


Στην Π.Ε. Πέλλας δεν αλλάζει κάτι.


Ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας, αποφασίζεται:

Η επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί εξαιρουμένων των εργαζομένων.


Αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου (ακόμα και το click away), των κομμωτηρίων, των επιχειρήσεων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.


Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών εκτός των κηδειών (κι αυτές με όχι πάνω από 10 άτομα) αλλά και η ατομική προσευχή.


Τα μέτρα θα ισχύουν από την Παρασκευή, 18.12.2020, στις 06.00 το πρωί και για επτά μέρες

2 σχόλια:

  1. χωρίς αυστηρά μέτρα θα κυλίσουμε πάλι σε καταστροφικά νούμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πέλλα σε 14 μέρες θα έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Αύριο πληρώνουν συντάξεις επιδόματα σε αγρότες... Στις τράπεζες θα γίνεται το έλα να δεις. Εύχομαι να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365