Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Σκύδρας διένειμε δέματα αγάπης σε άπορους δημότες

Δελτίο Τυπου

Ο Δήμος Σκύδρας  συνέχισε  κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς 2020, όπως έπραττε και στο παρελθόν, την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας των ευάλωτων, ευπαθών κι άπορων ομάδων του πληθυσμού μας. 

Οι κοινωνικές αυτές δράσεις παραδοσιακά κορυφώνονται  στις περιόδους των γιορτινών ημερών και στοχεύουν ώστε κανείς να μην είναι μόνος αλλά να νιώθει την αγάπη και τη ζεστασιά της κοινωνίας.


Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υλοποίησε, με ίδιους πόρους, μια ακόμη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας και την ευθύνη – συντονισμό της αρμόδιας Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη διένειμε, με τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων, συνολικά 203 δέματα αγάπης (τρόφιμα πρώτης ανάγκης) σε άπορους συμπολίτες μας κι άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας. 


Ο Δήμος Σκύδρας επιβεβαιώνει με τις δράσεις του ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενίσχυση της κοινωνικής συνεκτικότητας και περίθαλψης κι έτσι θα συνεχίζει.


Ατενίζουμε, λοιπόν, το μέλλον με αισιοδοξία και με εγκάρδιες ευχές για ένα παραγωγικό, αλληλέγγυο κι ευτυχισμένο 2021! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365