Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Αλμωπία: Ένα βίντεο αφιερωμένο στους εθελοντές αιμοδότες

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές

Ένα βίντεο για τους εθελοντές αιμοπεταλιοδότες του Συλλόγου Αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και Δωρητών Μυελού των Οστών Αλμωπίας με διακριτικό τίτλο Προσφορά Ζωής.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στηρίζουν το σύλλογο ανιδιοτελώς.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νεοσυσταθείς σύλλογος αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών και δοτών μυελού των οστών "Προσφορά Ζωής Αλμωπίας" Είναι μία ομάδα, ένα κίνημα, μία οικογένεια που δημιουργήθηκε από αγάπη για τον συνάνθρωπο, από προσωπικά βιώματα, από ανθρώπους ανιδιοτελείς με σκοπό την συνεισφορά στο πανελλήνιο δίκτυο αιμοδοσίας , αιμοπεταλιοδοσίας!
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει ανάγκη να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, να μεγαλώνει σε δύναμη και προσωπικότητες!
    Η ανάγκη για αίμα και τα παράγωγά του ήταν ανέκαθεν αυξημένες και ιδιαίτερα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε!
    Όλοι έχουμε ανάγκη είτε προσωπικά είτε μέλος του ευρύτερου οικογενειακού μας κύκλου! Η @Προσφορά Ζωής γεννήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των συντοπιτών μας, είτε είναι μέλη του συλλόγου είτε όχι, είτε είναι δότες είτε δεν έχουν δώσει ποτέ αίμα ή αιμοπετάλια!
    Ανά πάσα στιγμή υπάρχουν άξια μέλη που ακόμα και στις παρούσες συνθήκες θα δώσουν ζωή απ τη ζωή τους σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ το ζητήσει!!!
    Η προσφορά ζωής δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο σε αυτούς που έχουν ανάγκη!
    Η στήριξή σας με οποιονδήποτε τρόπο στον νέο αυτό σύλλογο είναι στήριξη προς τού εαυτό σας, στήριξη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που χρήζει της βοήθειας του συλλόγου!
    Με εκτίμηση το Δ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365