Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/12 Κριός 


Ενστερνιστείτε την αξία σας, αγαπητοί Κριοί! Η παθητικότητα και η ευγένεια είναι καλά χαρακτηριστικά – αλλά θα σας φτάσουν μέχρι ένα σημείο.
Για να κινηθεί το επόμενο σπουδαίο εγχείρημά σας, χρειάζεται ώθηση. Και αν δεν είστε εσείς ενθουσιώδεις με την ιδέα σας, πώς θα προσελκύσετε άλλους; Αξιοποιήστε τη φιλοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας για να τους τραβήξετε την προσοχή!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Εξαργυρώστε παλαιότερες χάρες ή κάντε εσείς κάποιες, αγαπητοί Ταύροι! Διανύσατε όση απόσταση μπορούσατε αυτόνομα…
Αλλά για να πάτε παρακάτω, πρέπει κάποιοι σε θέσεις ισχύος να σας ανοίξουν πόρτες. Ο χρόνος είναι χρήμα, γι’ αυτό κάντε αυτά που χρειάζονται προκειμένου να προσεγγίσετε αυτούς τους δυνατούς παίκτες.
Οι εθελοντικές υπηρεσίες σας ή μια άλλη γενναιόδωρη προσφορά μπορεί να είναι το κλειδί, ακόμα κι αν το αντάλλαγμα δεν είναι άμεσο: Σημασία έχει να καλλιεργήσετε τις απαραίτητες «αποδοτικές» σχέσεις! 

ζώδια σήμερα 18/12 Δίδυμοι

Διευρύνετε τα κοινωνικά σας δίκτυα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην μένετε στον κύκλο των συνήθως υπόπτων, διαθέστε χρόνο για να προσεγγίσετε καινούργια άτομα. Τα ενδιαφέροντά σας είναι μια καλή αφορμή για να ανοίξετε διάλογο με ομοϊδεάτες. Είναι απαραίτητο να αναδείξετε όλες τις διαστάσεις της πολύπλευρης προσωπικότητάς σας… Και μην διστάσετε να είστε ορμητικοί και τολμηροί!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πάψτε να ασχολείστε με άτομα που σας αποφεύγουν ή έχουν γίνει ακριβοθώρητα! Αξίζετε περισσότερα από τέτοιου είδους παραμερισμούς, γιατί προσφέρετε περισσότερα. Αντί να αποζητάτε την προσοχή των άλλων, αντιστρέψτε τους όρους: Κάντε εσείς πίσω και θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα έχει ανταπόκριση το «δόλωμά» σας. Αν θέλετε να αντιμετωπίζεστε ως ισχυροί παίκτες, φερθείτε ανάλογα. Μόλις εστιάσετε σε αυτά που σας παθιάζουν, θα αρχίσουν να σας προσεγγίζουν αυτοί που θέλετε… Και μπορεί να είστε εσείς πολυάσχολοι ή να βαριέστε να ασχοληθείτε μαζί τους!

ζώδια σήμερα 18/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια σημαντική σχέση σας χρειάζεται μια καίρια δόση αλήθειας… Και πρέπει να την προσφέρετε εσείς! Κάνει καλό να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, ειδικά όταν η πρόθεση είναι να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις. Μόνο να θυμάστε ότι όταν μιλάτε με ειλικρίνεια, πρέπει να είστε έτοιμοι και να δεχθείτε ειλικρίνεια. Ακόμα κι αν αρχικά δεν σας αρέσουν όσα ακούσετε, εμπεριέχουν κάποιο μάθημα ή μήνυμα. Αν το δείτε εποικοδομητικά, μόνο καλό θα κάνετε στην εν λόγω σχέση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αποφύγετε τις εμμονικές τάσεις! Αλλάξτε κατεύθυνση, γιατί δεν θα φτάσετε στους στόχους σας έτσι. Επιστρέψτε σε ένα εγχείρημα που παραμερίσατε τον τελευταίο καιρό, για να απεγκλωβιστείτε. Αυτός ο περισπασμός θα βοηθήσει να επιστρέψετε στην υγιή οπτική. Και όταν θα έχετε πάρει ασφαλείς αποστάσεις από την προηγούμενη περίσταση, μπορείτε να την επανεξετάσετε!

ζώδια σήμερα 18/12 Ζυγός

Αφεθείτε στον ενθουσιασμό σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αν προσπαθήσετε να τον κατευνάσετε, οι άλλοι θα το εκλάβουν ως μειωμένο ενδιαφέρον. Όσο δείχνετε πόσο σας παθιάζει ένα εγχείρημα, τόσο περισσότερους συμμάχους θα έλκετε. Κάντε πιο δελεαστικές τις προσφορές σας, δίνοντας στον καθένα το σημαντικό πόστο που πιστεύετε ότι του αντιστοιχεί. Η ορμή σας θα είναι μεταδοτική και κανείς δεν θα θέλει να μείνει απ’ έξω. Αφήστε να λάμψει η παθιασμένη σας προσωπικότητα, ώστε να την προσέξουν και κάποιοι ενδιαφέροντες θαυμαστές!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες! Μην αφήσετε πέτρα αγύριστη, ειδικά για όσα δεν σας πείθουν ως σημαίνοντα εξ αρχής. Τα μικρά πράγματα θα κάνουν τη διαφορά – και αν κάτι σας διαφύγει, μπορεί να σας στοιχειώσει αργότερα. Διεκπεραιώστε τα πιο πιεστικά θέματα πρώτα, τα μεγαλεπήβολα μπορούν να περιμένουν λίγο. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο άνετοι θα νιώθετε μετά, ακολουθώντας αυτή την τακτική!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν μπορείτε να αποτρέψετε την πορεία αυτής της βόμβας της αλήθειας! Έχετε την άδεια του σύμπαντος να εκφραστείτε χωρίς φίλτρα, όσο ακραίες κι αν είναι οι απόψεις και οι ιδέες σας. Εξάλλου, αυτή την ευθύτητα έχουν ξεχωρίσει σ’ εσάς όσοι σας αγαπούν. Η αυτοπροβολή θα λειτουργήσει υπέρ σας, ειδικά αν επιδείξετε τη χρησιμότητά της στο σύνολο. Γνωστοποιήστε τα μηνύματά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα όσων συμπράξουν μαζί σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πότε ήταν η τελευταία φορά που μειώσατε ταχύτητα και διασκεδάσατε; Στην επιδίωξη να τα ολοκληρώσετε όλα πριν το τέλος της χρονιάς, έχετε παραμερίσει όλες τις χαρές της ζωής. Τα άστρα σας θυμίζουν ότι υπάρχει και το παρόν, όχι μόνο τα οράματα για το μέλλον. Κάντε ένα διάλειμμα για να φροντίσετε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν είναι ένας μικρός περίπατος. Δύσκολα θα αποποιηθείτε το εστιασμένο σκεπτικό σας… Αλλά λίγη απόλαυση του τώρα, θα σας δώσει περισσότερη εσωτερική γαλήνη από κάθε επίτευγμα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, πόσο καιρό νομίζετε ότι μπορείτε να κουβαλάτε αυτό το φορτίο; Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας κεντρίζει τον πυροτεχνουργό Άρη στον Κριό! Η συζήτηση με φίλους θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που σας προβληματίζει, γιατί θα ακούσετε κάποιες ουδέτερες απόψεις. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας, ειδικά αν ενέχουν θυμό, προκειμένου να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Ενίοτε, η απομάκρυνση είναι η καλύτερη πρακτική για να ηρεμήσετε. Πολύ σύντομα θα βλέπετε πόσο ρόδινο είναι το μέλλον σας, ακόμα κι αν άλλαξε μόνο η οπτική σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγκαλιάστε τη μούσα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα ονειρικό περιβάλλον διαμορφώνεται, που σας γεμίζει δημιουργικότητα και παραγωγική ενέργεια. Μην αποποιείστε της χαράς επειδή έχετε καθυστερήσει κάποια καθήκοντα, αλλάξτε τους όρους: Κάντε ένα διάλειμμα το μεσημέρι ή μην επιστρέψετε στη δουλειά. Ψωνίστε υλικά για ένα ωραίο σπιτικό φαγητό, παρατηρήστε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας. Σύντομα θα νιώσετε τόσο αναζωογονημένοι και φορτισμένοι, που θα χειριστείτε γρήγορα όσα παραμερίσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365