Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση Δημ.ΤΟ Αλμωπίας για την Πανδημία

Δελτίο Τύπου

Μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 8μμ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,  η συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας.


Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο κ. Κωνσταντίνος Φωτίου αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, υπεύθυνος οργανώσεων Βορείου Ελλάδος και η Τομεάρχης Πέλλας κα Συρμούλα Τσίμα, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής Θωμαίδης Νίκος, Δημητριάδης Μάκης και Φαρσακίδου Σοφία, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Ουραηλίδης Θεοδόσης, ο Πρόεδρος δημ.ΤΟ Αλμωπίας Τζάτζης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Σταύρος Καραγεωργιάδης, ο Γραμματέας και υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Υπεύθυνος στον τομέα Υποδομών Μπίνος Αναστάσιος, Παιδείας Γιόρτσος Γιώργος, η υπεύθυνη στον Τομέα οικονομίας Βιβή Κόγιου,  Αγροτικού Βασίλης Παγώνης, Κοινωνικών θεμάτων Τοσουνίδης Χαράλαμπος, και Τουρισμού Δήμος Σιώρης.


Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι επιπτώσεις της πανδημίας στην περιοχή μας και θέματα επικαιρότητας, προβλήματα, προτάσεις και λύσεις της περιοχής ευθύνης της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας.  Οι υπεύθυνοι τομεάρχες έθεσαν θέματα της κύριας αποστολής τους, που είναι η ενεργή συμμετοχή και η συνεχής και άμεση πολιτική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία, με βασικό στόχο την προώθηση των πολιτικών θέσεων του Κόμματος. Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για νέες δράσεις της Δημ.Το Αλμωπίας,


 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365