Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Νοσοκομείο Έδεσσας

Ανακοίνωση

Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, κατά την οποία οι δομές υγείας αποτελούν το βασικό στήριγμα της κοινωνίας μας.


Γι' αυτό το λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες", αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε δωρεά συνολικής αξίας 200 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, σε είδη που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία τους. Τα υλικά θα παραδοθούν την επόμενη εβδομάδα.


Είναι μια ελάχιστη και συμβολική πράξη μπροστά σε αυτά που μας προσφέρουν, με την οποία θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ήρωες της πρώτης γραμμής.


Ευχόμαστε στους γιατρούς μας και σε όλο το υγειονομικό προσωπικό καλή δύναμη στη δύσκολη μάχη που δίνει όλους αυτούς τους μήνες. Καλές γιορτές με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.


Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος

Σταύρος Η. Βαφειάδης


Τα μέλη

Ιορδάνα Ιωσηφίδου

Μαριάνθη Παπαδοπούλου

Σουλτάνα Βασιλειάδου

Νόπη Παρασκευοπούλου

Ελένη Ιατρίδου

Νεκταρία Αργυρίου

2 σχόλια:

  1. Μπραβο κ παλι μπραβο στο συλογο μας κ στη δοιηκηση του ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.
    Αισθανθηκα περηφανη σαν μελος κ χορευτρια .Ελπιζω να ακολουθησουν κ αλλοι βοηθωντας να ξεπερασουμε αυτο το "ψοφηδι"που μας βρηκε κ να ανταμωσουμε ξανα χορευοντας.Μπραβο ρε Σταυρε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την όμορφη πρωτοβουλία σας. Μπράβο σας παιδιά. Μπράβο πρόεδρε. Πολύ καλή ιδέα. Να είστε καλά. Θα τον νικήσουμε τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365