Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Έδεσσας με το φυσικό αέριο

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με τους εκπροσώπους της εταιρίας EDIL που θα κατασκευάσει το εξωτερικό και τα εσωτερικά δίκτυα φυσικού αερίου για τη σύνδεση των καταναλωτών της πόλης της Έδεσσας.


Οι εργασίες του εξωτερικού δικτύου, από το Άσπρο μέχρι την Έδεσσα, αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου εντός της πόλης. Στόχος της εταιρίας είναι οι πρώτοι καταναλωτές να έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο.


«Η συνεργασία μας είναι στενή και πιστεύουμε ότι το φυσικό αέριο θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στην πόλη της Έδεσσας, με εξοικονόμηση πόρων για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Η επιτάχυνση των διαδικασιών είναι το ζητούμενο για να απολαύσουμε το ταχύτερο δυνατό το φθηνό και καθαρό καύσιμο που λέγεται φυσικό αέριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365