Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημήτρη Μπίνου

Μήνυμα

Τα Χριστούγεννα, η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, πέρα από τον συμβολικό τους χαρακτήρα περικλείουν μέσα τους δυνατά μηνύματα για την κοινωνία μας. Γι’ αυτό το λόγο, αυτές τις Άγιες μέρες πρωταγωνιστούν οι λέξεις «αγάπη», «ελπίδα», «αλληλεγγύη».


Φέτος γιορτάζουμε πολύ διαφορετικά, όπως επιβάλει η πανδημία που βιώνει ο πλανήτης. Δεν θα πρέπει όμως να χάσουμε ούτε στιγμή την ανθρωπιά μας. Οφείλουμε ως κοινωνία να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Οφείλουμε ως πολιτεία να στηρίξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση.


Εύχομαι από κανένα σπιτικό να μη λείψει η υγεία, η αγάπη και η αισιοδοξία. Εύχομαι γρήγορα αυτός ο εφιάλτης να αποτελεί παρελθόν και μαζί να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Αυτές οι Άγιες μέρες να απαλύνουν κάθε πόνο και κάθε δυστυχία. Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί!


ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!


Δημήτρης Μπίνος

πρ. Δήμαρχος

Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365