Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ένταξη Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Έδεσσας από το Πράσινο Ταμείο. Με την παρούσα ένταξη εξασφαλίζονται 39.680,00€ για την εκπόνηση του σχεδίου και τον καθορισμό των θέσεων και των προδιαγραφών των σταθμών φόρτισης.


Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης αποτελεί το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας και η χρηματοδότησή τους αναμένεται να ενταχθεί στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του Σ.Φ.Η.Ο. 


«Οι νέες τεχνολογίες και νέες τάσεις - όπως είναι η ηλεκτροκίνηση - δεν αφήνουν αδιάφορο τον Δήμο Έδεσσας, που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για τους πολίτες, προετοιμάζοντας την τοπική κοινωνία να δεχθεί την πρόκληση της ηλεκτροκίνησης» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365