Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Καιρός Αρναούτογλου: «Χαλάει» ο καιρός το Σαββατοκύριακο, πού θα χιονίσει

Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αίθριος θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα. Το Σαββατοκύριακο όμως ο καιρός «χαλάει» και σε ορισμένες περιοχές θα χιονίσει. Ποια η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου. 


Ο καιρός τις επόμενες μέρες θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, σημειώνει, ότι ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι σχετικά καλός για την εποχή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά αναμένεται να χαλάσει την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. 


Συγκεκριμένα, επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, ψυχρότερες αέριες μάζες θα φτάσουν στη βόρεια Ελλάδα, ενώ βαρομετρικό χαμηλό θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες στα πεδινά. Χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και από τα ξημερώματα της Κυριακής το ίδιο θα γίνει και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

 

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρει μεταξύ άλλων:


«Oλοκληρώνοντας την επαλήθευση της μηνιαίας αναλογικής μου εκτίμησης, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου δηλαδή πριν περίπου από 23 ημέρες, θα ήθελα να σας πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και πώς ναι συμφωνώ μαζί σας, ότι η επιτυχία της και μάλιστα ΑΝΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ φαίνεται ότι πάει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου. Οπως βλέπετε ακόμα και στα τέλη του Δεκέμβρη παρόμοια φαίνεται να είναι η διάταξη στα βαρομετρικά συστήματα με αυτή της αναλογικής μου εκτίμησης!


Απόδειξη το εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό που πάει να καλύψει ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη στα τέλη Δεκέμβρη εκτοπίζοντας τις ψυχρές αεριες μάζες που θα πλησίαζαν τη βορεια Ελλάδα λίγο μετά τα Χριστούγεννα! Κάτι που έχει αποτυπωθεί και στην αναλογική εκτίμηση από τις 30 Νοεμβρίου! Θα μου πείτε τι σημαίνει τώρ αυτό, για μας αφού στο κείμενο μου είχα πει για πιθανότητα χειμωνιάτικων καταστάσεων στη Βόρεια Ελλάδα το τρίτο δεκαήμερο και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επαληθεύεται στην περιοχή μας”, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.


Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού αλλά και την κακοκαιρία του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Φίλες και φίλοι ολοκληρώνοντας την επαλήθευση της μηνιαίας αναλογικής μου εκτίμησης, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου...

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365