Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Παραχωρούνται 3 οικίσκοι σε υγειονομικές μονάδες του Ν. Πέλλας με την χορηγία της Π.Ε.

Δελτίο Τύπου

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παραχωρήθηκαν 3 οικίσκοι για τις ανάγκες Μονάδων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παραχώρησε τρεις οικίσκους στο Νοσοκομείο Έδεσσας, το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι υποδομές που διαθέτουν για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών τους στο πλαίσιο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού COVID-19.  


Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Παραμένουμε πάντοτε στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση, έχει αναλάβει μία σειρά από δράσεις έμπρακτης υποστήριξης του έργου των στελεχών της υγείας. 


Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε και εμείς, με όλες τις δυνάμεις και μέσα που διαθέτουμε, να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο τους. 


Παραμένοντας αλληλέγγυοι και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κοινωνικών μας εταίρων, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε κι αυτήν τη δύσκολη μάχη που χρειάζεται να δώσουμε ως κοινωνία, αλλά και ως ανθρωπότητα».   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365