Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Αυτοκινητοπορεία του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δελτίο Τύπου

Το πρωί της Κυριακής 13 Δεκέμβρη με αυτοκινητοπορεία στους δρόμους των  Γιαννιτσών, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ μετέφεραν το μήνυμα του Κόμματος «Lockdown στην πολιτική τους! Διεκδικούμε τα δικαιώματα μας σε υγεία, ζωή, δουλειά! Θέλουμε Υγεία που δεν θα είναι εμπόρευμα, αλλά δικαίωμα για όλους!».


Με κόκκινες σημαίες και συνθήματα κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης και έξω από την πύλη του Νοσοκομείου, για να ακουστεί δυνατά η φωνή του ΚΚΕ και τα αιτήματα :

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

Δημιουργία και στελέχωση νέων ΜΕΘ.

Επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

Σύστημα Υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν. 






3 σχόλια:

  1. Έγινε σύντροφοι, δώστε κι εσείς κάνα φράγκο από τα ταμεία του Περισσού, από τα μαύρα ξέρετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαστε δυο είσαστε τρεις.
    Ευτυχώς όχι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365