Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Θεόδωρος Ταρασίδης: Δεν ευθύνεται ο Δήμος Αλμωπίας για το συμβάν με την βλάβη στην ύδρευση.

Διαβάστε την δήλωση του προέδρου της Αριδαίας

Διαβάστε την δήλωση του προέδρου της Αριδαίας:


Προς ενημέρωση των πολιτών της Αριδαίας για τη χθεσινή 22/12 διακοπή του νερού στην οδό Αγίου Δημητρίου με Κορυτσά.


Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει τοποθετημένη μία κολώνα της ΔΕΗ η οποία μετά από προσωπική μου αίτηση η οποία σχετιζόταν με την στατικότητα της, ελέχθηκε από τεχνικό της ΔΕΗ.


Μετά από αρκετό καιρό και χωρίς κάποια ενημέρωση προς το πρόσωπό μου ή στο δήμο Αλμωπίας, η ΔΕΗ αποφάσισε να μετακινήσει την κολόνα όπου εξαιτίας αυτόυ το γεγονός προήλθε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.


Η ΔΕΥΑ η οποία ήταν παρών από την πρώτη στιγμή στο γεγονός της αξίζουν τα εύσημα καθώς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποκαταστήσει τη βλάβη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν φέρει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν.


Πέραν τις οποίες διαφωνίες έχουμε με τη δημοτική αρχή σε κάποιους παράγοντες δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές πρέπει να ακουστεί το σωστό και να πούμε το δίκιο όπως το συγκεκριμένο θέμα.


Ταρασίδης Θεόδωρος: Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας.

3 σχόλια:

  1. Η αλήθεια να λέγεται για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Μπράβο Θοδωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365