Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ανελκυστήρας σκάλας ΑμΕΑ στο Δημαρχείο Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Στο Δημαρχείο Έδεσσας τοποθετήθηκε ανελκυστήρας σκάλας με ειδική πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η πραγματοποίηση κι άλλων παρεμβάσεων για τη διευκόλυνση της κινητικότητας των ΑμΕΑ σε όλες τις υπηρεσίες και τους επισκέψιμους χώρους.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, χαρακτήρισε την τοποθέτηση του ανελκυστήρα «πράξη καθήκοντος» η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: 

«Μία πράξη καθήκοντος προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες ήταν η τοποθέτηση ειδικού ανελκυστήρα σκάλας με πλατφόρμα στο Δημαρχείο. Δυστυχώς, έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»!


Με τον ανελκυστήρα σκάλας τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να επισκεφθούν όλο το κτήριο του Δημαρχείου και με χαρά υποδέχθηκα την αγαπημένη μου φίλη και συνεργάτιδα Ελένη Νησιάντση, που χρησιμοποίησε πρώτη αυτή την σημαντική υποδομή».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365