Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Πέλλας: Δήλωση - Καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Άννας Παγκοζίδου

Δήλωση - Καταγγελία

Κατά την 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας που έγινε στις 14-12-2020 και ώρα 19.30, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα, δήλωσα την παρουσία μου και καταψήφισα το τεχνικό πρόγραμμα για το 2021 γιατί λόγω φόρτου εργασίας που είχα δεν παρακολουθούσα live τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να δω την πορεία της εξέλιξής του. 

Όμως, για τη 2η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προυπολογισμού για το 2021, που θα γινόταν στις 20.30 και άργησε, ουδέποτε ΔΗΛΩΣΑ την παρουσία μου. 

Μάλιστα,   για να γίνω πιο σαφής τηλεφώνησα στον Γραμματέα του Δ. Σ.  (φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο στο you tube), ο οποίος έδωσε το κινητό του στον Πρόεδρο και του ανέφερα ότι απέχω από την 2η συνεδρίαση. 

Παρ’ όλα αυτά αυτός με κατέγραψε ως παρούσα και σημείωσε ότι ψήφισα υπέρ του προυπολογισμού. Για όλα αυτά, ζητώ να γραφτεί στα πρακτικά ότι απείχα από την 2η συνεδρίαση του Δ. Σ. και ποτέ δεν ψήφισα για τον  προϋπολογισμό πόσο μάλλον  θετικά. 

Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι ότι σύμφωνα με την άποψη του Προέδρου, εγκρίνεται το τεχνικό πρόγραμμα παρά το ότι υπήρχε μειοψηφία (16 ψήφοι) αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση το καταψήφισε, πράγμα που σημαίνει ότι αποδυναμώνεται η ψήφος μου σύμφωνα με τον Κλεισθένη, ο οποίος έδωσε δύναμη στην ψήφο των δημοτικών συμβούλων, πράγμα που δεν ενστερνίζεται η παράταξη του Δημάρχου
                                                                  
Γιαννιτσά 15-12-2020



ΠΡΟΣ
1)Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας
2)Δήμαρχο Πέλλας
3)Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365