Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Παράταση των μέτρων σε κάποιες περιοχές ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - Τι γίνεται με την Π.Ε.Πέλλας

Η κατάσταση στην Πέλλα είναι εξαιρετική

Τρίτη, 29.12.2020, σήμερα και ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνει ζωντανά για το πώς «κινείται» ο κορονοϊός στην χώρα μας, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πάνω από 1.000 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, με την Αττική να καταγράφει 327 νέες μολύνσεις!


Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων στους δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας μέχρι 06.01.2020 στις 06.00 το πρωί.


Στην Μάνδρα αποφασίστηκε η άρση των μέτρων.


Για την Κοζάνη, αποφασίστηκε να παραταθούν τα μέτρα στους Κοζάνη, Εορδαίας και Βοΐου.


Άρση των μέτρων αποφασίστηκε επίσης για τους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.


Τι γίνεται με την Π.Ε.Πέλλας

Η Π.Ε. Πέλλας σήμερα είχε 8 κρούσματα, τις τελευταίες 7 ημέρες 59 και τις τελευταίες 14 ημέρες 155.


Η μείωση των κρουσμάτων συνεχίζεται, με το Νομό μας να βρίσκεται πλέον στην 20η θέση πανελλαδικά, με 106,31 κρούσματα, στην αναλογία κρουσμάτων ανα 100.000 κατοίκους, για τις τελευταίες δύο βδομάδες.


Η κατάσταση στην Πέλλα είναι εξαιρετική σε σχέση με πριν λίγες βδομάδες, μάλιστα αν η χώρα ήταν χωρισμένη σε επίπεδα, τις τελευταίες 7 μέρες η περιοχή μας θα βρισκόταν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη. 


Η Πέλλα βρίσκεται πολύ μακριά από το κόκκινο τέταρτο επίπεδο, το ιικό φορτίο είναι πολύ μικρό και με προσοχή τις επόμενες γιορτινές μέρες, το 2021, μαζί με τους εμβολιασμούς του πληθυσμού, θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και θα έχουμε αφήσει πολύ πίσω το εφιαλτικό 2020



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365