Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον στολισμό της πόλης

Δειτε τις φωτό

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει σιγά σιγά σιγά η πόλη της Αριδαίας.


Παρά την άσχημη συγκυρία εξαιτίας του κορονοϊού, η πόλη όπως είναι φυσικό θα στολιστεί, δίνοντας έτσι έναν διαφορετικό τόνο, πιο γιορτινό και πιο ευχάριστο.


Γι αυτό το λόγω όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες, τοποθετήθηκε από συνεργεία του Δήμου φυσικό δέντρο, το οποίο της επόμενες μέρες θα στολιστεί.


Δειτε τις φωτό:






6 σχόλια:

  1. Και ποιος θα το δει,αφου ειμαστε κλεισμένοι.Αν τυχων βγουμε αμέσως κάνεις αρθρο με τιτλο 'Εντονη κινητηκότητα σαν να μην υπαρχει Convid'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπή για μια ακομη φορά έκοψαν φυσικό δένδρο από που άραγε και με ποια άδεια
    ξέχασαν το περυσινό που ξεράθηκε ενώ καποια κυρία διαβεβαιωνε οτι φυτρωνει
    έτσι παιδιά καθρεφτακια στους ιθαγενεις

    μακιγιαζ στην ασχήμια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν δεν ντρέπονται.... Το έκαναν μια φορά δεν φτάνει; Ξεριζώνει δέντρο από το βουνό να το στολίσει; Το δασαρχείο τη κάνει; Αυτός είσαι Χρήστο λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβγαλαν το ψευτικο για να καταστρεφουν τα αληθινά, κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εν μεσω πανδημιας αυτα ειναι γελοιοτητες...δεν θα επρεπε να στολιζουμε φετος! αυτο μονο οι νοήμονες ανθρωποι θα το καταλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρει η ευχή. Έχασα το στοίχημα. Νόμιζα ότι φέτος το δέντρο θα ήταν χουρμαδιά. Θα τρώγαμε κάτι στις γιορτές. Αυτό το έλατο δεν έχει καν κουκουνάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365