Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Σήμερα η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Η φετινή χρονιά δεν επιτρέπει εορτασμούς και πολυπληθείς εκδηλώσεις, άλλωστε η πόλη και η ευρύτερη περιοχή έχουν βαρύ φορτίο από την πανδημία. Όμως χρέος όλων μας είναι να τονώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία και καλύτερες συνθήκες!


Για τον λόγο αυτό σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, που έχει ήδη τοποθετηθεί στην πλατεία Στουγιαννάκη. Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να έχουν φυσική παρουσία, αλλά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά, μέσα από τη διεύθυνση https://youtu.be/L-Z3-a0hk6M


Σας καλούμε όλες και όλους στη διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας για να ζήσουμε όλοι μαζί – έστω και με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο – το πνεύμα των εορτών και να δώσουμε ο ένας στον άλλον κουράγιο και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365